Skip to main content

SABO lengéscsillapítók

SABO lengéscsillapítók teherautókhoz
 

A SABO lengéscsillapítókat úgy tervezték, hogy megbirkózzanak a tipikusan teherautókhoz kapcsolódó intenzív, hosszú távú igénybevétellel.
Ezenkívül kiváló vezetési kényelmet garantálnak, növelik a közúti biztonságot és csökkentik az állásidőt.
A SABO lengéscsillapítók műszaki előnyeik mellett kiváló ár/érték aránnyal rendelkeznek, és teljes körű termékcsaládot képviselnek, amelyek valamennyi teherautó márkához és modellhez alkalmasak.

 

SABO lengéscsillapítók pótkocsikhoz és félpótkocsikhoz
 

A SABO sokféle lengéscsillapítót gyárt pótkocsikhoz és félpótkocsikhoz. Ezek megkönnyítik a pótkocsi vontatását még egyenetlen felületeken is, és biztonságosabb közúti teljesítményt biztosítanak.

A SABO lengéscsillapítók- a legtöbb modern pótkocsiban és félpótkocsiban már használt légrugózási rendszerekkel együtt- kiváló védelmet nyújtanak mind a szállított áruknak, mind magának a járműnek, nem beszélve a jármű nagyobb stabilitásáról és kiváló felületi tapadásáról.

 
SABO lengéscsillapítók buszokhoz
 

SABO lengéscsillapítók biztosítják a magas szintű kényelmet és biztonságot a járművezetők és az utasok számára. Légrugókkal kombinálva mindenkor kiegyensúlyozott állapotban tartják a járművet, függetlenül a terheléstől.

A SABO lengéscsillapítókat úgy tervezték és építették, hogy azok kielégítsék a különböző városi és távolsági szállítási ágazatok igényeinek széles skáláját, így bármilyen terhelésre vagy útvonalra alkalmasak.

Fülke lengéscsillapítók

A SABO márkájú utastér lengéscsillapítók haszongépjárművekhez készültek. A vezető biztonságához nélkülözhetetlen fülke lengéscsillapítók csillapítják a rezgést és a mozgást, biztosítva a megbízhatóságot és a kényelmet.

A SABO lengéscsillapítók csökkentik a stresszt, javítják a vezető kényelmét, növelik a biztonságot és jobb munkakörnyezetet biztosítanak.

 
SABO lengéscsillapítók a mezőgazdaságban
 

Leírás: SABO-Applicazioni-agricole-2

A traktorok és vezetőik napi terhelésnek és stressznek vannak kitéve, mivel durva, kihívásokkal teli terepen kell áthajtaniuk. A SABO lengéscsillapítók segítenek csökkenteni ezt a stresszt, növelve a vezetés kényelmét és biztonságát.

A SABO lengéscsillapítók gyártása a következő felhasználási területekre terjed ki a mezőgazdaságban:

  • függőleges lengéscsillapítók a tengely felfüggesztéséhez
  • vízszintes lengéscsillapítók a kormánytengelyekhez
  • lengéscsillapítók fülke felfüggesztéséhez felfüggesztéssel vagy anélkül
  • rugós függőleges vagy vízszintes csappantyúk a sprinkler karokhoz (permetezők)
  • modulok erdészeti markolókhoz.